Instagram

Friday, April 27, 2012

Cute Casing for Galaxy Note.. :D


macam nak pengsan bila Google pastu terjumpe benda benda comel camni.. ^.^
haaaa..sekarang tak tahu nak pilih design yang mane satu.. Y_Y
semuanya cantik cantik..
jadi saya adalah rambang mata di sini ye..sobs..

Meh nak share ngan korang meh! hihihi

1. motif bunga bunga dan pink..terserlah ladiesnye..



2. Note versi Pink..nanges nak yang ni.. :(




3. Bling Bling Pink.. comel jugak.. =.='



4. Rilakkuma Pink :D *imej budak budak sikit*



5. Hello Kitty tomeyy theme.. berdarah hidung tengok design ni..uhuks.


6. Leopard Pink *cam Elegant sket..garang tapi comel*


7. Hello Kitty lagi :) *simple tapi comel*


8. pon Hello Kitty lagik..haruslah sebab comel terlampau.


9. Candy pulak..alalalalaa.. :')


10. Pink Putih yang comel..kiut kiut je..hihi


haaaa...kalau korang,korang pilih yang mane? hihi
ce share..pada yang suke pink la..yang benci pink sila jangan jawab.. :P

see you soon..daaaaaaaa!

:)







11 comments:

laskar pelangi said...

adess!berdarah hidung betul tengok tu semua..semuanya cantikkkk! aiyoooo~

BlueiceButterfly said...

~ska yg first..simple tpi cantik..hoho nak 1 :)

blogtilldrop said...

ada jual kat mana...

SyamimiNazifa said...

alahai cantiknya ;) tapi takde duit nak beli galaxy note ni :D

sazwani said...

bleh dpt dkt mane ek?bli on9 ada x

Asya Zain said...

Laskar Pelangi : kannnnnnn! kite suke semua! sobssss.

Asya Zain said...

BlueiceButterfly : hheheehe..comel comel je kan..sebab pink :P

Asya Zain said...

Blogtilldrop : em,kat kedai aksesori biase pon ada..yang bling bling tu kat Onlineshop ada :)

Asya Zain said...

SyamimiNazifa : alalalala..x guna Note pon boleh..ada je untuk tlipon lain..akak pakai Note..google yang Note jela..hihihi

Asya Zain said...

Sazwani : ada..ce try search kat Fb.. FNF accesories..

eija rich said...

mana nk dpt yg cute blink2 to dear?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...