Instagram

Sunday, May 8, 2011

saya lah cikgu kepada MIA SARA NASUHA..sekian.

hye korang! :)

cuti cuti ni bosan la..haishhh..dah bosan bosan tetibe teringat pulak dekat anak anak murid 
mase kat Kuching,Sarawak dulu.. :)

haaaaa..korang percaye tak kalau asya cakap anak murid asya tu 
MIA SARA NASUHA yang comel comel tuh? mesti korang tak pecaye kan?
.sile la percaya.

kalau tak pecaye,meh nak bagi pecaye meh...
cepat scroll sampai bawah..
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.

TADAAAAAA!!!!


haaaaa...pecaye x? pecaye x? 

nak tengok lagi? ok mari !

lagi ?



mia dah mula bosan sebab cikgu acha suke sangat nak snap gamba die.. T_T


sekarang nak pecaye tak? :P
ok la,sebenarnye name budak ni Syuhada..
dalam kelas asya sukeeee sangat tengok die..die comel..iras iras si budak comel 
Mia Sara Nasuha yang berlakon cite Adamaya tu taw.. :)
dalam kelas ni si syuhada ni malu malu kalau orang panggil die Mia..kalau asya nak snap pixca die,die akan cakap,sik mok la cikgu..malu..comel sangat! :)

rindu rindu kat bebudak comel kat sane.. :)
kesimpulannye,yang atas tu Syuhada,yg bawah ni baru la Mia..
sory la kalau korang rase tertipu..memang nak tipu pon sebenarnye..
LALALAALAAALA...lariksss...

 oke,ni baru Mia yg asli..bukan org asli yew.. 

bye semua! :)

Selamat hari Ibu untuk semua ibu di dunia ni..asya xmau update lagi sebab nak tunggu special day untuk celebrate skali dengan adik yang dapat tawaran ke UITM..tahniah syg.. :)




20 comments:

Fathiah Hamim said...

omg!!! sebijikkk!! baru nak jealous tadi. :P

Asya Zain said...

@Fathiah Hamim:

alaaa..janganla cemgitu..hihihihi

admin said...

uhuuuu~ memang iras lahhh. :D

farysa said...

baru nak cakap tahniah tp tak jadik!
hehehe

fyna said...

gambar 1st and 2nd mcm mia tu..hehe tertipu =.= tapi agak sama kan..comel !

Asya Zain said...

@RL:

iras kan? first time jumpe die terus rase nak pitam sbb ingat jumpe mia..ahahhahaha...*over cikgu*

Asya Zain said...

@fyna:

hehehee..tipu sunat xpe kan? hehehee

Asya Zain said...

@farysa:

hikhikhik..nakal eh..babap kang! :P

Nur Hawa Mohd Zin said...

ok la tu dapat seiras :)

aisya sakaria said...

omg!! sebijik sangat kak!!! serius ingat betul tadi! baru nak suruh mintak otograph tadi! haishh comelnyaaaa!!!!

peachippo said...

haha kene tipu pulak !
patut laa nampak laen...dagu tak same !

Asya Zain said...

@Nur Hawa Mohd Zin:

oke la dr xde langsong kan? hahahha

Asya Zain said...

@peachippo gediks:

xpe kan? akak xselalu tipu kan? hahaahahaa

Asya Zain said...

@aisya sakaria:

hikhikhik..die xpandai otograph..hahahahaa..

HaNa Hani said...

sejibik eh kalo tgk skali pandg
^_^

Asya Zain said...

@HaNa HoNeY:

aah,sebijik sebuntat...hehehheee

idayu azmi said...

ishh..comel nyeeee.. geram!

Asya Zain said...

hehehhee..kannn! comey cangat! :D

izfanora said...

hahaha.. bila jd cikgu, mesti akan ada sorg dua budak yg kita aim kan.. huhu..

btw, she's very cummelllsss..

Asya Zain said...

hehhee..ye betul..mesti nak pelok2 je die..hehheheee

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...