Instagram

Friday, May 6, 2011

GA Header & Template Blogspot by alieff ;)




 
 
salam :)
 
rasenye macam dah lame asya tak joining the contest kan kan kan?
sekarang dah mula rase rase nak join semula..boleh? :)

GA ni dibuat oleh encek Alieff :)..die dengan baik hati mau adakan contest ini..cube korang tengok belog die..cun bukan ?hitam hitam pink..shuwit..hehehe
[ok,ini bukan bodekan secara terang terangan..tapi secara halus halusan..miahahaha]

sesape nak join sile baca syarat dulu ok..pastu baru terkejar kejar masuk ye.. :)


Syarat-syarat Penyertaan:
  1. Seorang blogger Malaysia yang mempunyai blog berplatform "blogspot".
  2. Merupakan follower blog alieff [dot] com atau blog art-lief. (GA ni kan untuk follower blog aku... HEHE)
  3. Buat satu entri bertajuk "GA Header & Template Blogspot!". Dalam entri tu korang perlu:
    1. ... tampal poster yang aku bubuh kat atas entri ni (tak kisah la nak guna gam @ tape);
    2. ... cerita sikit header / template blog impian korang;
    3. ... nyatakan (sekurang-kurangnya) 2 sebab kenapa blog korang patut menjadi salah satu pemenang GA aku;
    4. ... dan tag (sekurang-kurangnya) 1 orang rakan blogger korang.
  4. Copy dan paste kod banner kat bawah ni dan paste kat sidebar blog korang. (boleh resize ikut suka jiwa dan raga)
  5. Komen entri ni dan paste URL entri korang kat ruangan komen selewat-lewatnya 1 JUN 2011. 



syarat original dari belog Alieff tuh..hihihi

tugasan :
 

  1. tampal poster yang aku bubuh kat atas entri ni..DONE!
  2. nyatakan (sekurang-kurangnya) 2 sebab kenapa blog korang patut menjadi salah satu pemenang GA ni  : sebab belog asya ni dah lame pakai template ni..dah naik bosan dah..nak tukar tapi xde yang sesuai..ade yang dah berkenan,ade read more pulak..dah jumpe yang 2 kolum tapi warna pulak x de kaler pink pink putih..haaa..cemane tuh ? sebab yang kedua pulak sebab..sebab..sebab..teringin nak menang..ade niat nak menang..boleh? HAHAHHHAHHHAHAHAHHAAHA *gelak jahat*
  3. tag sorang blogger...oke mari nak tag EYRAZAIN :) 

haa..korang tamau join ke? sesape yang rase nak join tuh amek jela ye..asya kalau boleh nak tag sume followers asya ni..sape yg sudi amek jela ye..sesape yg dah join,gud luck okie! :)

jumpe lagi,bubye :)

teddybear belakang tu cakap,cik asya..gud luck taw! :D




No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...